Tarım ve Peyzaj A.Ş.’den Bursaspor’a büyük destek

13 EYLÜL 2023

BASIN BÜLTENİ

Tarım ve Peyzaj A.Ş.’den Bursaspor’a büyük destek

BURSA - Bursa’nın yeninden yeşil kimliğini kazanması için önemli yatırımlar yapan, kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çiftçiye her alanda destek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde Tarım ve Peyzaj A.Ş,  Bursaspor’a forma göğüs sponsoru oldu.

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 2.Ligi’nde mücadele eden Bursaspor’a Tarım ve Peyzaj A.Ş’den büyük destek geldi.  Geçtiğimiz sezonda farklı maçlarda forma kol ve göğüs sponsorluğunu üstlenen Tarım ve Peyzaj A.Ş., Bursaspor’un 2023-2024 sezonu forma göğüs sponsoru oldu. Bursaspor İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan imza töreninde konuşan Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Polat her şartta Bursaspor’u destekleyeceklerini söyledi.  Geçtiğimiz sezonda da sadece forma reklamı olarak değil sahaların bakım ve onarımları için malzeme tedarikinde yardımcı olduklarını hatırlatan Genel Müdür Semih Polat; “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sezonda da Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın talimatlarıyla şehrimizin göz bebeği Bursaspor’umuzun forma göğüs sponsorluğunu sezon sonuna kadar almış bulunmaktayız.  Kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  İnşallah sakatlıksız, başarılı bir sezon olur.  Biz Bursaspor’un yanındayız ve gücümüz yettiğince yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi. Semih Polat, ayrıca sponsorluk tutarının 3.6 milyon TL olduğunu açıkladı.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Günay ise “Bursaspor’un son dönemlerdeki yalnızlığında yanında olan Tarım ve Peyzaj A.Ş.’ye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Atılan imzalar sonrası Kulüp Başkanı Recep Günay, Semih Polat’a forma hediye etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

 

© 2021 | Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü